Ny hemsida - denna sida släcks inom kort!

Vid årsskiftet kommer vi flytta över vårt medlemsregister till SLF. Flytten görs för att underlätta administreringen av vårt medlemsregistrer,  faktureringen av medlemsavgiften men också för att få till en mer användarvänlig hemsida. För  dig som blivit medlem de senaste året och i samband med anmälan lämnat ditt personnummer kommer flytten ske automatiskt. Du som inte tidigare lämnat ditt personnummer kommer behöva nyregistrera dig via vår nya hemsida, då medlemsregistret under SLF kräver personnummer för identifikation.
Inloggning till "mina sidor" och till våra låsta sidor på nya hemsidan kommer ske mha bank-id. Faktureringen av vår medlemsavgift kommer efter årsskiftet också ske via SLF. Observera att du INTE behöver vara medlem i SLF för att fortsätta vara medlem i SFMR. 

Vi kommer informera på nya hemsidan (slf.se/sfmr), på digitala imago medica (imagomedica.se) och i våra sociala medier när det är dags för flytten. Denna sida kommer stängas inom kort. 

Med vänlig hälsning,
Styrelsen, SFMR